Milli Takım'ı karıştıran tartışma büyüyor

Beşiktaş’ın kaptanı, boyunun kısa olduğu için Milli Takım’a almadığını söyleyen Abdullah Avcı’ya cevap verdi

Milli Takım'ı karıştıran tartışma büyüyor

Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı İbrahim Toraman, Milli Takım’a alınmamasının sebebi olarak boyunun kısa olmasını gerekçe gösteren Ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı’nın açıklamalarına güldüğünü söyledi. 

Avcı geçen hafta sonu Kadir Has Üniversitesi’nde katıldığı sertifika mezuniyet töreninde yöneltilen “Toraman neden Milli Takım’a alınmıyor” sorusuna “Beşiktaş, Mersin ile birlikte ligin en fazla gol yiyen takımı. Sırf buna bakarsanız Toraman’ın neden Milli Takım’a çağrılmadığını anlarsınız,. Macaristan maçı için kadroya Gökhan Zan’ı aldık, çünkü Toraman Macarlar’ın beline gelemezdi” verdi. 

‘GERÇEĞİ GÖREMİYOR’

Boyu 178 olan İbrahim Toraman, Milli Takım hocasının bu sözlerine VATAN aracılığıyla şu yanıtı verdi: Abdullah Avcı’ya soruyorum; dünyanın en önemli iki stoperi Charles Puyol ile Fabio Cannavaro’nun boyu kaç? O bilmeyebilir ben cevap vereyim. Puyol’un boyu 180, Cannavaro’nunki ise 176. İkisinin yaptıkları ortada. Benim de Türkiye’de şimdiye kadar kendimi kanıtladığım ortada. Şimdiye kadarki Milli Takım teknik direktörleri boyumun kaç santim olduğunu bilmiyorlar mıydı ki beni takıma alıyorlardı. 

Abdullah Avcı’nın bu laflarına gülüyorum. Bu açıklama Abdullah Avcı’nın bazı şeyleri nasıl göremediği ve ne kadar kapasitesiz olduğunu gösteriyor. 

Benim boyum ona göre kısa olabilir ama bana kalsa milli takım teknik direktörlüğü de onun için birkaç gömlek fazla. Milli Takım kadrosundaki stoperlerin attıkları gollere baksınlar, hepsinin toplamından daha çok gol atmışım. En büyük özelliğim hava toplarına hakimiyetim. Şu konuşma biçimine bakınca milli takımın neden finallere gidemediği çok daha iyi anlıyorum.”
<< Önceki Haber Milli Takım'ı karıştıran tartışma büyüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER