Rıdvan Dilmen kime destek verdi?

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 6+0+4 kararının arkasında durmasını Sabah Gazetesi'ne değerlenirdi.

Rıdvan Dilmen kime destek verdi?

Kendisinin serbestlikten yana olduğunu vurgulayan Dilmen, "Rıdvan Dilmen olarak futbol kültürüm, futbol bilgimle; yabancı kontenjanının sınırsız olmasını savunanlara da kısıtlı olmasını söyleyenlere de saygı duyarım. Kendi adıma ise yabancı sınırlandırmasına karşıyım. Bu benim fikrim ve bu konuda hayatım boyunca böyle düşündüm. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in basın toplantısındaki açıklamalarını da büyük bir dikkatli izledim ve yüzde yüz hak veriyorum. Herşeyi ince detaylarına kadar anlattı." dedi.

KARARI AYNI KULÜPLER BİRLİĞİ ALMADI MI?

Geçen sene bu karar alanların yine aynı Kulüpler Birliği üyeleri olduğunu da ifade eden Dilmen, "Geçen sene bu karar alındığında ve kararı alanın Kulüpler Birliği olması daha da enteresan diyor ki; 'Belki fikir değiştirirsiniz. Seneye kadar isterseniz açıklamayalım. Siz biraz daha düşünün.' Kulüpler Birliği'nden cevap 'Hayır, biz buna uyacağız' oluyor. Kararı alan Kulüpler Birliği'nin yüzde 70'i yine aynı insanlardan kurulu.) Yıldırım'ın 'teknik olarak mümkün değil' demesi de ayrı bir nokta. Bu yüzden benim futbol düşüncem farklı,Türkiye'deki tartışma konusu farklı bir şey. Avrupa'da 10 oyuncunuzu da oynatabilirsiniz demesi de önemli bir detay" şeklinde konuştu.

TRANSFERLER KOCAMAN'IN RAPORU DOĞRULTUSUNDA

Fenerbahçe'nin şu ana kadar Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda hareket ettiğini dile getiren Dilmen, "Öncelikle Aykut Kocaman'ın verdiği raporun uygulanması doğru bir karar. Zaten ihtiyaç olan bölgeler belliydi. Aykut Kocaman bölgeleri isimlerle rapor etmişti. Bu isimlerin tamamına yakını alındı. Hem mevki olarak hem de istediği oyuncular olarak. 6+0+4 kuralına göre de şu an bir yabancı fazlası var. İkramiye kime konacak, kararı Ersun Yanal verecek." ifadelerini kullandı
<< Önceki Haber Rıdvan Dilmen kime destek verdi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER