Rıdvan Dilmen'in Drogba çıkışı çok konuşulacak

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Sivasspor maçı sonrası önemli değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'in Drogba çıkışı çok konuşulacak

'GALATASARAY'I ÇİFTLİK YAPMIŞ'   

Dilmen, Galatasaray'daki prim konusunu eleştirdi ve ilginç sözler söyledi; ''40 metreden topu dikip gerilmeye başlıyor. Bildiğin çiftlik yapmış Galatasaray'ı. Nereye geleceğim prim mevzusuna geleceğim. Beşiktaş-Galatasaray maçının primini Ünal bey Drogba'yla paylaşıyor. Otoritede değişkenliklerinde hep problemler yaşarsınız.''
 
'MANCİNİ DROGBA'YI KESEMEZ' 
 
Dilmen Drogba'nın yedek kalmasıyla ilgili olarak, ''Drogba yedek kalmayı haketmiyor. Mancini konuşmuştur seni dinlendireceğim demiştir. Yoksa kesemez Mancini Drogba'yı. Kesebilse o penaltıyı atmaz. Takımın penaltıcısı Selçuk İnandır'' şeklinde konuştu.

BURAK YILMAZ VE OFSAYT... 

Burak Yılmaz'ın sık sık ofsayta kalmasıyla ilgili olarak ise, ''Burak'ı artık ofsayta düşüyor diye eleştirmeyeceğim. Ofsayta düşe düşe gol atıyor çünkü. Aynı Atletico Madrid'deki Diego Costa gibi.'' ifadelerini kullandı.

Son olarak Sivasspor'la ilgili de konuşan Dilmen, ''Sivasspor fazla havaya girmiş. Her kim olursan ol deplasmanda Galatasaray'la oynuyorsan haddini bileceksin. Sivas çok maç kazanır ama birgün 6'lık olur.'' diyerek sözlerini tamamladı.
<< Önceki Haber Rıdvan Dilmen'in Drogba çıkışı çok konuşulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER