Rüştü Reçber 2016'dan umutlu

Milli Takımlar Genel Koordinatörü Rüştü Reçber, "Allah izin verirse Türkiye olarak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Fransa'da olacağız" dedi.

Rüştü Reçber 2016'dan umutlu

Eski milli kaleci ve Milli Takımlar Genel Koordinatörü Rüştü Reçber,Gençlik ve Spor Bakanlığının ''Büyük Adımlar Projesi'' kapsamında Selçuk Üniversitesi yerleşkesindeki Kredi Yurtlar Kurumu Alaaddin Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen, ''Hayallerin Tecrübeyle Buluşması'' konulu söyleşiye katıldı. 

Türkiye'nin, Fransa'da yapılacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri kurasına 1998 yılından beri ilk kez 3. torbadan katılacağını hatırlatan Reçber, "Üzüntü verici bir durum. 1998'den 2013'e kadar 15 sene geçmiş. Demek ki A Milli Futbol Takımı olarak iyi bir performans ortaya koyamamışız. Çalışmalarımız, planlamalarımız ve hedeflerimiz bu durumu düzeltmek için. İsteğimiz, çabamız ve beklentiler bunu karşılayabilecek düzeyde olacaktır. Allah izin verirse A Milli Futbol Takımı olarak, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Fransa'da olacağız" şeklinde konuştu.

Fatih Terim'in yanında olduklarını, kendisine yardımcı olmaya çalıştıklarını vurgulayan Reçber, şöyle konuştu:

"Fatih Terim, ülke futbolunu ayağa kaldıran mekanizmaların başındaki isimdir. Düşünceleriyle, planlamalarıyla ve kafasındaki oluşumlarla Türk futbolunu çok daha ileriye götürecek birikime sahiptir."


AA
<< Önceki Haber Rüştü Reçber 2016'dan umutlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER