Saati 6 Bin Lira olan futbolcu

Gareth Bale 91 milyon Euro’ya Real Madrid’e 6 yıllık imza attı. Galli yıldız, 30 bin taraftarı “Hala Madrid” sözleriyle selamladı.

Saati 6 Bin Lira olan futbolcu

Yılan hikayesine dönen transfer, mutlu sonla bitti... Tottenham’ın yıldız futbolcusu Gareth Bale, kendisini 6 yıllığına Real Madrid’e bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Galli futbolcuyu 91 milyon Euro’luk bonservis ücretiyle renklerine katan Real Madrid, dün Bale’i basına ve taraftarlarına tanıttı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, “Taraftar ve takım arkadaşların senden çok şeyler bekliyor. Futbol efsanesi bir kulübe hoşgeldin. Galli bir çocuğun rüyası gerçek olmaya başladı” diye konuştu.

1 saatte 2 bin 40 sterlin

Real Madrid’in yeni yıldızı Gareth Bale, bir yılda dahi, dudak uçuklatacak paralar kazanacak. İşte başarılı futbolcunun gelir tablosu...

· Yıllık: 15.6 milyon Sterlin
· Aylık: 1.2 milyon Sterlin
· Haftalık: 300 bin Sterlin
· Günlük: 42 bin 857 Sterlin
· Saatte: 2 bin 40 Sterlin
· Dakikada: 34 Sterlin

Boş kaleye ilk gol

Florentino Perez’in ardından konuşan Bale ise, “Benim için Real Madrid’de oynamak bir rüya... Böylesine muhteşem bir karşılama için herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Galli yıldız daha sonra kendisini karşılamaya gelen 30 bin Real Madrid taraftarını selamladı ve “Hala Madrid” (Yaşa Madrid) dedi.
Santiago Bernabeu Stadı çimlerinde basın mensuplarına poz verip top sektiren Bale, 11 numaralı formayı sırtına geçirip boş kaleye ilk golünü atmayı da ihmal etmedi.

Gareth Bale kimdir?

· Tam adı: Gareth Frank Bale
· Doğum yeri: Cardiff / Galler
· Doğum tarihi: 16 Temmuz 1989
· Boy: 1.86 m · Kilo: 74 kg
· Kariyeri: Southampton (2006-07), Tottenham (2007-2013), Real Madrid.
· Milli takım: Galler (2006-) 41 maç, 11 gol
<< Önceki Haber Saati 6 Bin Lira olan futbolcu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER