Sabri ve Melo'dan olay sözler

Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da, maça Felipe Melo ile Sabri Sarıoğlu arasında yaşanan gerginlik damga vurmuştu. GS TV'de yayınlanan 'Günün Manşeti' programında, iki oyuncunun konuyla ilgili yaptıkları açıklamalara yer verildi.

Sabri ve Melo'dan olay sözler

Sabri şöyle konuştu: 

Bir gerginlik oldu, ama büyütülecek bir şey değil. Her takımın içinde olabilecek bir olay. Sonuçta saha içinde adrenalin yüksek, gergin bir ortamdasınız.

Melo, Donk ile olan tartışmasında kart görebilirdi. Takım kaptanı olarak araya girip onu geri çektim. Kendisi bana kavga etmediğini söyledi, o anda aramızda ufak bir gerginlik oldu. Soyunda odasında olayı tatlıya bağladık. Kapıların yumruklandığı, soyunma odasında kavga çıktığı gibi söylentiler doğru değil.

Biz kenetlendikçe büyüyen, birbirine çok bağlı futbolculardan kurulu bir aileyiz. Son iki senedir bu bağ sayesinde Türkliye Ligi’nde iki kez şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynadık.

Bu sene istediğimiz gibi gitmediğimiz için böyle haberler çıkması normal. Bu tip tatsızlıklar her aile içinde yaşanabilir, ama biz bunları aramızda çözmeyi başarıyoruz.

Takımın en gencine nasıl bir sevgi ve saygı gösteriyorsam, Melo ve diğer tüm yabancı futbolcular için de aynısı geçerli. Taraftarımız üzgün, sonuçlar iyi değil, bunun bilincindeyiz. Çalışmalarımızın sonucunu ilerleyen haftalarda alacağımızı düşünüyorum.

Olayın diğer kahramanı Melo ise şu sözleri söyledi: 

Takımımız üzerine devamlı senaryolar yazılıyor. Sürekli kavga ve huzursuzluk söylentileri çıkarılıyor. Doğru bir haber olsa yazılmasına kimse tepki göstermez, ama yalan haberlere kayıtsız kalamayız.

Sabri ile aramızda bir gerginlik yaşandı, ama bu sayede birbirimizi ve takımı ateşledik. Sonra beraberliği yakaladık, galibiyeti de alabilirdik. Sabri bana inanılmaz saygı duyuyor, ben de kaptanımıza aynı şekilde saygı duyuyorum. Rakibin bir oyuncusu benim üzerime geliyordu, Sabri de benim iyiliğimi düşünerek, kart görmemem için araya girdi.

Soyunma odasında olumsuz hiçbir şey yaşanmadı, ikinci yarıda neler yapacağımızı konuştuk. Dolayısıyla ortada çözülecek bir problem yok. Kimsenin kafasında en ufak şüphe olmasın. Biz şampiyonluğa inanıyoruz. Eurosport
<< Önceki Haber Sabri ve Melo'dan olay sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER