Schalke 04, Drogba itirazında haklı mı?

Drogba'nın Galatasaray transferde sorun olmadığı ancak, UEFA listesine adının geç verildiği, bu sebeple Schalke 04'ün maç sonucuna itiraz edeceği iddia edildi.

Schalke 04, Drogba itirazında haklı mı?

DHA'da yayınlanan habere göre, Galatasaray'ın yeni golcüsü Diedier Drogba'nın karşılaşmada oynama hakkının bulunmadığı gerekçesiyle Schalke 04'ün maçın sonucuna itiraz edeceği ve bunu Şampiyonlar Ligi Statüsü'nün 18. maddesine dayandıracağı öğrenildi.

-ADININ GEÇ VERİLDİĞİ İDDİASI-

Schalke'nin itirazında haklı çıkabileceği iddia edildi. Alman Kulübü'nün dayandığı noktanın Şampiyonlar Ligi Statüsü'nün 18'inci maddesi olduğu belirtildi. 

Bu madde özetle, sekizde bir finallerinden önce takımların en fazla üç yeni oyuncu katabileceklerini, yeni bir listeyi UEFA'ya verebileceği, liste için son tarihin 1 Şubat saat 00.00 olduğu söyleniyor.

Schalke Kulübü yöneticilerinin üzerinde durduğu konunun ise, Galatasaray'ın listeyi verdiğinde, Drogba'nın geçici lisansı UEFA tarafından verilmemiş olduğu belirtiliyor. 

Galatasaray kendi internet sitesinden iznin 12 Şubat'ta çıktığını açıkladığı, bu durumda UEFA'ya lisansı henüz olmayan futbolcunun adı bildirildiği ifade ediliyor.

<< Önceki Haber Schalke 04, Drogba itirazında haklı mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER