Sinan Engin'den tarihi gaf

Beşiktaşlı Sinan Engin, siyah beyazlı takımın ikincilik mücadelesi yaptığı ligde rakibi Galatasaray'ın maçıyla ilgili çok ilginç bir değerlendirmeye imza attı.

Sinan Engin'den tarihi gaf

Yorumcu Sinan Engin Beyaz TV'deki programda Galatasaray - Fenerbahçe derbisiyle ilgili çok ilginç bir değerlendirmede bulundu. 

Her fırsatta Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmasını istediğini belirten Engin, derbiden Fenerbahçe'nin değil, Galatasaray'ın galip ayrılmasını istediğini söyledi.

Sinan Engin'in, muhtemel Fenerbahçe galibiyeti için "Allah korusun" demesi de stüdyodakileri şaşırttı. Engin, Ümit Özat'ın "neden böyle diyorsun, bu en çok Beşiktaş'ın işine yarayacak" şeklindeki çıkışına da "eğer Fenerbahçe kazanırsa gelecek hafta burada şampiyonluk programı yaparız" diyerek ilginç bir cevap verdi.

Sinan Engin'in, Beşiktaş'ın ikincilik şansı için büyük önem taşıyan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için siyah beyazlı takımın hiç işine yaramayacak bir sonuçtan yana olması akıllara başka ihtimalleri getirdi.

Daha önce programda, Ahmet Çakar'a karşı çıkarak Fenerbahçe'nin uzak ara şampiyon olamayacağını belirten Engin'in bu tezinin yanlış çıkmaması adına böyle bir yorumda bulunabileceği belirtiliyor. 

<< Önceki Haber Sinan Engin'den tarihi gaf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER