Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Sivasspor - Beşiktaş, Süper Lig'in 23. hafta maçı ne zaman (saat kaçta) oynanacak?

Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Sivasspor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 23. hafta maçında, 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayacak maçı, hakem çağatay Şahan yönetecek...

SİVASSPOR: Borjan, Erhan, Rajnoch, Navratil, Ziya, Hakan, Kadir, Aatif, Erman, Grosicki, Enaramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan Gökhan, İbrahim Toraman, Holosko, Fernandes, Veli, Olcay, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

Beşiktaş,  Sivasspor Deplasmanında Sadece 1 Kez Yenildi.  
Beşiktaş lig tarihi boyunca Sivasspor karşısında deplasmanda 7 maç yaptı. Oynanan 7 maçta Beşiktaş 4 kez galip gelirken 2 maç berabere bitti Sivasspor sadece 1 maçı kazandı. Sivasspor sahasında sadece 2010-11 sezonu 27.haftasında Rıza Çalımbay yönetiminde Beşiktaş’ı 1-0 yenmişti. İki takım arasında toplamda oynanan 15 maçta ise Beşiktaş 6 kez, Sivasspor 5 kez kazandı 4 maç ise berabere bitti. Beşiktaş 15 maçta 18 gol atarken Sivasspor 15 gol kaydetti. 


Beşiktaş Süper Lig’de Oynadığı Son 12 Maçta da Gol Yedi. 
Beşiktaş Süper Lig’de oynadığı son 12 maçta da kalesinde gol gördü. Son 12 haftada kalesinde 20 gol gören Beşiktaş en son 10.haftada 04.11.2012 tarihinde Mersin İdman Yurdu karşısında kalesini gole kapatmıştı. Beşiktaş geçen sezon Süper Lig’de kulüp rekorunu kırıp 18 maç üst üste gol yemişti. Beşiktaş yediği 33 golle ligin ilk 7 sırasında yer alan takımlar içinde en çok gol yiyen takım konumunda bulunuyor. 

Beşiktaş Süper Lig’de Bu Sezon 9 Galibiyetinin 8 Tanesinde En Az 2 Fark Yaparak Galip Geldi. 
Beşiktaş Süper Lig’de bu sezon 9 kez galip gelirken bu galibiyetlerinin 8 tanesinde rakiplerine en az 2 fark yaptı. Bu sezon 4 kez 3-1, 3 kez 3-0, 1 kez 5-3 galip gelen Beşiktaş sadece Orduspor maçını tek farklı (2-1) kazandı. 

Sivasspor Bu Sezon Dört Büyüklerden 10 Puan Aldı. 
Sivasspor bu sezon Süper Lig’de dört büyüklere karşı oynadığı 6 maçta 3 galibiyetini 1 beraberlik 2 yenilgi aldı ve 10 puan topladı. Sezonun ilk yarısında Beşiktaş’ı deplasmanda 1-0 yenen Sivasspor, Fenerbahçe’yi deplasmanda 2-1, Trabzonspor’u sahasında 2-0 yendi. Sivasspor bu sezon ayrıca Fenerbahçe ile sahasında 0-0 berabere kalmıştı. 

Michael Eneramo, Ligin En Çok Faul Yapan Oyuncusu.
Sivasspor’un başarılı forvet oyuncusu Michael Eneramo geride kalan 22 haftada ligin en çok faul yapan oyuncusu oldu. Eneramo 20 maçta rakiplerine 76 kez faul yaparken 5 kez sarı kart gördü. Eneramo bu sezon 7 gol attı ve takımının en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor. 

Beşiktaş Son 6 Haftada Oynadığı Her Maçta Duran Toptan Gol Buldu. ( Hepsinde Savunma Oyuncuları Gol Attı.  5 Korner, 1 Serbest Atış )
Beşiktaş Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta da duran toptan (serbest atış, korner, frikik, penaltı) gol buldu. Son 6 haftada 5 kez korner atışından 1 kez serbest atıştan gol atan Beşiktaş takımında bu gollerin hepsini savunma oyuncuları gol kaydetti. Geçen hafta korner atışından Ersan, 21.haftada korner atışında İbrahim Toraman, 20.hafta serbest atıştan İbrahim Toraman, 19.hafta kornerden Sivok, 18.haftada kornerden Sivok, 17.haftada kornerden Sivok gol buldu. Beşiktaş bu sezon 22 haftada duran toptan 16 gol buldu. Beşiktaş 2 kez penaltıdan, 1 kez frikikten, 5 kez serbest atıştan, 8 kez kornerden gol buldu. 


<< Önceki Haber Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER