Sneijder'in transferine çok şaşırdı...

Wesley Sneijder’in Galatasaray'a transferine Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Pierre van Hooijdonk’tan ilginç bir yorum geldi.

Sneijder'in transferine çok şaşırdı...

Sneijder’in Galatasaray’a transfer olmasına çok şaşırdığını ifade eden van Hooijdonk, “İngiltere veya Almanya’da bir kulübe gidip yeniden zirveye çıkmasını bekliyordum fakat Galatasaray’ı tercih etti. Açıkça belirtmek isterim ki Galatasaray’da büyük bir kulüp. Onun için Türkiye muhteşem bir deneyim olacak.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de oynadığı dönemden dolayı çok memnun olduğunu her fırsatta dile getiren eski Hollandalı oyuncu, “Wesley aldığı kararın arkasında durmalı ve asla geçmişe dönmemeli. Profesyonel bir oyuncu olarak Türkiye’de çalışmayı tercih etti. Türk futbolu gittikçe gelişiyor ve maçlar hala çok ateşli geçiyor. Wesley dikkatli olmalı çok teknik fakat çok az taktiksel oyun var, Türkiye’de oynanan bu oyun karşısında pes etmemeli.” şeklinde konuştu.

Süper Lig'deki Brezilyalı oyuncuların fazlalığına dikkat çeken eski Fenerbahçeli oyuncu, “Orada Brezilyalı milli futbolcular göreceksiniz, İspanya ve İngiltere’ye benzemiyor. Türkiye bizim için bilinmeyen bir lig, orada top oynayan her futbolcu belli bir seviyenin üzerinde.” diye konuştu.

 İtalya’nın Türkiye ile benzer futbol ortamlarına sahip olduğunu söyleyen Van Hooijdonk, her iki ligde de sert futbolun oynandığını ve Sneijder’in Türkiye’de fark yaratacağını sözlerine ekledi.
<< Önceki Haber Sneijder'in transferine çok şaşırdı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER