Sow'dan Fenerbahçe taraftarına çağrı

Sow, Fenerbahçe taraftarına seslendi...

Sow'dan Fenerbahçe taraftarına çağrı

Sezonun ilk yarısının kendileri adına son derece iyi geçtiğini dile getiren Moussa Sow, yakalanan çıkışın devamı için taraftar desteğini her zaman arkalarında görmek istediklerini söyledi.
 
Mehmet Topal ile birlikte FB TV'ye konuşan Senegalli forvet, "Yolun henüz yarısını geçtik. Kalan bölümde belki de işimiz daha zor olacak. İyi ve mücadeleci bir takımız. Bu da rakiplerin bize karşı daha fazla motive olmasına neden olabilir. Özellikle ilk 3-4 hafta çok önemli. Bu dönemi en iyi şekilde geçeceğimizi düşünüyorum. 

Başarımızda büyük pay sahibi olan taraftarımızı her zaman olduğu gibi yine yanımızda görmek istiyoruz. Sadece bizim değil, başkanımızın da onların desteğine ihtiyacı var" diye konuştu. Seyircisiz maçlara motive olmakta zorlandıklarını vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Torku Konyaspor'u yenerek 2'nci yarıya iyi başlamak ve taraftarımıza zafer hediye etmek istiyoruz. Tek düşüncemiz iyi oyun ve 3 puan" ifadelerini kullandı.

KAMP VERİMLİ GEÇTİ

Antalya kampının son derece verimli geçtiğini vurgulayan Sow, "Bizi başarılı yapan önemli etkenlerden biri de çok çalışmamız. Antalya'da da sıkı bir tempoda çalıştık. Şampiyonluğa inanmış bir takımız. Hedefe yürümek için emek harcamak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Hem kendim hem de takım arkadaşlarım adına her şeyin yolunda gittiğini söyleyebilirim. Sıra geldi sahaya yansıtmaya" şeklinde konuştu. Fotomaç
<< Önceki Haber Sow'dan Fenerbahçe taraftarına çağrı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER