Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçında altı gol! Sürpriz sonuç

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'in 20. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Trabzonspor 2-4 Akhisar Belediyespor

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçında altı gol! Sürpriz sonuç

Süper Lig 2013 - 2014 Sezonu 20. hafta karşılaşmasında Hüseyin Avni Aker Stadında Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Bordo mavili takım, Akhisar'a 4-2 mağlup olarak taraftarına şok yaşattı..

Akhisar Belediyespor ise karşılaşmaya kalede Emrah, savunmada;Çağdaş, Uğur, Serkan Yalçın, Emrah Eren orta alanda; Kenan Ivan Sesar, Merter, Güray forvette ise Mehmet Akyüz ve Niasse 11'i ile başladı...

Trabzonspor kalede Onur savunmada; Bosingwa, Zokora, Mustafa, Aykut orta sahada; Özer, Adrian, Bourceanu forvette ise Olcan, Janko, Henrique 11'i ile sahaya çıktı..



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Akhisar Belediyespor, Uğur Demirok'un attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ivan Sesar sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Uğur Demirok yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 27. dakikada Olcan Adın'ın golüyle durumu 1-1 yaptı.. Olcan ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top savunmada Emrah'a çarparak ağlarla buluştu.

-Akhisar Belediyespor 31. dakikada Mehmet Akyüz'ün attığı gol ile 2-1 öne geçti. Çağdaş sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Mehmet Akyüz yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Akhisar Belediyespor 55. dakikada Mehmet Akyüz ile 3. golü buldu.

-Trabzonspor 90. dakikada Olcan'ın attığı gol ile durumu 4-2 yaptı.

<< Önceki Haber Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçında altı gol!... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER