Trabzonspor - Galatasaray maçı sonucu! Dört gol

Trabzonspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 33. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Trabzonspor 1-4 Galatasaray..

Trabzonspor - Galatasaray maçı sonucu! Dört gol

Süper Lig 2013 - 2014 Sezonu 33. hafta maçında, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray maçı 4-1 kazandı. Sarı kırmızılarıın golünü Sneijder (2), Selçuk İnan ve Umut Bulut atarken, bordo mavili takımın tek golü Olcan Adın'ın ayağından buldu..

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Telles, Hakan Balta, Chedjou, Semih orta sahada; Melo, Selçuk İnan, Yekta forvette ise Sabri, Sneijder ve Burak Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.

Trabzonspor kalede Onur savunmada; Caner Osmanpaşa, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Bosingwa orta sahada; Özer, Adrian, Bourceanu forvette ise Olcan, Henrique ve Yusuf Erdoğan 11'i ile maçı başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray, 50. dakikada Sneijder'in golüyle 1-0 öne geçti.. Semih sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Sneijder gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray, 54. dakikada Selçuk İnan'ın ayağından bulduğu golle 2-0 üstünlüğü sağladı.. Selçuk ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top kaleci Onur'un bakışları arasında köşeden ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 60. dakikada Adrian'ın penaltıdan kaydettiği golle durumu 2-1'e getirdi ve farkı 1'e indirdi..

-Galatasaray 72. dakikada Umut Bulut ile 3. golü buldu. Semih sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Umut Bulut arka direkte şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray 82. dakikada Sneijder ile 4. golü buldu. Sneijder kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu top bir anda kale önünde dönerek kaleci Onur'u şaşırttı ve ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Trabzonspor - Galatasaray maçı sonucu! Dört gol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER