Trabzonspor - Kayserispor maçı sonucunda üç gol var!

Trabzonspor ile Kayserispor, Süper Lig'in 22. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Trabzonspor - Kayserispor maçı sonucunda üç gol var!

Süper Lig 2013 - 2014 Sezonu 22. hafta maçında, Avni Aker Stadı'nda, Trabzonspor ve Kayserispor karşı karşıya geldi. Trabzonspor geriye düştüğü maçta ikinci yarı fırtına gibi eserek 2-1 galip geldi ve üç puanın sahibi oldu..

Trabzonspor kalede Onur savunmada; Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa, Kadir orta sahada; Bourceanu, Colman, Adrian forvette ise Olcan, Emre Güral ve Özer 11'i ile sahaya çıktı.

Kayserispor ise karşılaşmaya kalede Sinan, savunmada; Cüneyt, Sinan, Mijailovic, Ömer orta alanda; Tziolis, Biseswar, Abdullah forvette ise Mouche, Bobo ve Vanek 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Kayserispor, 38. dakikada Mijailovic'in attığı golle Trabzon karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.. Mouche sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Mijailovic yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 49. dakikada Adrian'ın golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı.. Adrian ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 58. dakikada Yanko'nun golüyle 2-1 öne geçti.. Bosingwa sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden oynadı ve Janko arka direkte gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.
<< Önceki Haber Trabzonspor - Kayserispor maçı sonucunda üç gol var! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER