Trabzonspor Beşiktaş maçında son dakika değişikliği

Beşiktaş kalecisi Mc Gregor karşılaşmaya saniyeler kala elinde ağrı hissettiği için sahaya çıkmadı.

Trabzonspor Beşiktaş maçında son dakika değişikliği

Trabzonspor-Beşiktaş maçından notlar
         
Süper Lig'de sahasında Beşiktaş'ı  konuk eden Trabzonspor'da, geçen hafta 2-0 kaybedilen Kasımpaşa maçının ilk  11'ine göre 5 oyuncu değişikliği yapıldı.

         Kasımpaşa maçında forma giyen Abdullah, Giray, Celustka, Colman ve Sapara  ilk 11'de şans bulamazken bu oyuncuların yerine Bamba, Cech, Soner, Adrian ve  Halil görev aldı.

         Bordo-mavili takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas, Beşiktaş maçında  özellikle savunma kurgusunda değişikliklere gitti. Geçen haftaki maçta orta  alanda oynayan Serkan'ı savunmanın sağına çeken Kafkas, Bamba ve Mustafa'yı  stoperde, sakatlığı geçen Cech'i de savunmanın solunda oynattı. Böylece Kafkas,  Mustafa hariç savunmada diğer mevkilerde oyuncu değişikliği yaptı.
         
         -Adrian ve Bamba, tekrar döndü-
         
         Trabzonspor'da ligin 22. haftasındaki 3-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetinin  ardından Teknik Direktör Tolunay Kafkas tarafından forma şansı verilmeyen Adrian  ve Bamba, Beşiktaş maçıyla tekrar formalarına kavuştu.

         Ligin 23. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında 18 kişilik maç kadrosuna  alınmayan, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Medical Park Antalyaspor maçında yedek  soyunan ancak oyuna giremeyen, son olarak da Kasımpaşa maçı için İstanbul'a giden  kafilede yer alan ancak 18 kişilik kadroya alınmayan Adrian, 3 maç sonra ilk  11'de görev aldı.

         Kafkas'ın Fenerbahçe maçından sonra hiç kadroya almadığı Bamba da  Beşiktaş maçıyla formasına kavuşan bir başka oyuncu oldu.
         Orta alanda Adrian ile birlikte görev alan Soner Aydoğdu ise 11 hafta  sonra ilk 11'de sahaya çıktı.
         
         -Henrique'ye ödül-
         
         Trabzoncell aboneleri ve facebook kullanıcılarının oyları sonucunda şubat  ayının futbolcusu seçilen Paulo Henrique'ye ödülü Beşiktaş maçı öncesinde  verildi.

         Karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan forvet oyuncusu ödülünü bordo-mavili  takımın eski gol krallarından Necmi Perekli'nin elinden aldı.
         
         -Beşiktaş'ta Emre ve Oğuzhan sahada-
         
         Beşiktaş'ta Teknik Direktör Samet Aybaba, geçen haftaki Fenerbahçe  derbisinin 11'ine göre Gökhan'ın yerine Emre Özkan'ı, Veli'nin yerine ise  Oğuzhan'ı sahaya sürdü.

         Sakatlığının ardından Fenerbahçe maçının son bölümlerinde oyuna giren ve  en son 21. haftadaki Sanica Boru Elazığspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan  Oğuzhan, 3 haftalık aradan sonra ilk 11'de tekrar şans buldu.

         Ligin 18. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de  sahaya çıkan Emre Özkan da 6 haftalık aradan sonra tekrar 11'de sahaya çıktı.

         Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek, Uğur Boral, Hugo Almeida,  Dentinho sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayan isimler oldu.
         
         -Son anda Cenk kalede-
         
         Beşiktaş'ta kaleci Mcgregor ısınırken sakatlanınca son anda kalede  değişikliğe gidildi. Soyunma odasına gittikten sonra seremoniye çıkamayan bu  futbolcunun yerine Cenk kaleye geçti.

         Genç kaleci Emre Metin de bunun üzerine 18 kişilik kadroya alınarak yedek  kulübesinde yer aldı.
         
         -Holosko 200. maçına çıktı-
         
         Teknik Direktör Samet Aybaba tarafından ilk 11'de görev verilen Slovak  oyuncu Filip Holosko, ligdeki 200. maçına çıktı.
         Türkiye kariyerinde Beşiktaş'ın yanı sıra Manisaspor ve İstanbul  Büyükşehir Belediyespor formaları giyen Holosko, Trabzonspor karşısında forma  giyerek 2. dalyayı yaptı.
         
         -Taraftarlar fazla ilgi göstermedi-
         
         Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor'da taraftarlar karşılaşmaya fazla  ilgi göstermediler. Hüseyin Avni Aker Stadyumu tribünlerinde yer yer boşluklar  gözlenirken, yaklaşık 15 bin civarında  bordo-mavili taraftar takıma destek  verdi.

         Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, karşılaşmaya gelmezken  bordo-mavili yöneticilerin büyük çoğunluğu protokol tribünde yer aldı.  Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak da  maçı izleyenler arasında yer aldı.
         Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç öncesi Beşiktaş Teknik  Direktörü Aybaba'nın bulunduğu tribünü giderek siyah-beyazlı teknik adamla  tokalaştı.

         Kale arkası tribündeki taraftarlar, maç öncesi ''Öldük her gün bin kere  oynayın artık bir kere'' yazılı pankart açarak tarihinin en kötü dönemlerinden  birini geçiren bordo-mavili takımın futbolcularına seslendiler.

         Trabzonsporlu futbolcular sahaya 'Bize Her Yer Yeşilay' pankartı ve  Yeşilay logolu formalar ile çıkacak.


<< Önceki Haber Trabzonspor Beşiktaş maçında son dakika değişikliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER