Trabzonspor Legia Varşova engelini aşamadı

Trabzonspor, liderlik için çıktığı Legia Varşova deplasmanından 2-0 yenilgiyle ayrıldı ve grubu ikinci sırada tamamladı.

Trabzonspor Legia Varşova engelini aşamadı

Trabzonspor, liderlik için çıktığı Legia Varşova deplasmanından 2-0 yenilgiyle ayrıldı ve grubu ikinci sırada tamamladı. Bordo maviler, Lokeren'le birlikte grubu 10 puanla tamamlamasına karşın averajla 2. tura çıktı. Bordo mavili ekipte sarı kart gören Constant ile kırmızı kart gören Mehmet Ekici cezalı duruma düştükleri için ikinci turun ilk maçında görev alamayacaklar.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, L Grubu'ndaki altıncı ve son maçında Polonya'nın Legia Varşova takımına 2-0 mağlup oldu. Legia Varşova Stadı'nda oynanan karşılaşmada Legia Varşova'nın gollerini 22 ve 55. dakikalarda Orlando Sa attı. Karşılaşmanın 90+1. dakikasında Trabzonspor'dan Mehmet Ekici kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

22. dakikada Legia Varşova 1-0 öne geçti. Fatih Öztürk yakın mesafeden iki net şutun gol olmasını engelledi, dönen topa Orlando Sa vurdu, kale çizgisinden Belkalem'in çıkardığı top Fatih Öztürk'e çarpıp ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip aradığı gole ulaştı: 1-0.

İlk yarının ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Legia Varşova ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

55. dakikada Legia Varşova farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada tehlikeli gelen Legia Varşova'da Orlando Sa, cezasahası içinde topla buluştu. Belkalem'i şık bir hareketle geçip şutunu çekti, top 2. kez Trabzonspor ağlarıyla buluştu: 2 - 0.

64. dakikada Yatabare'nin nizami golünü maçın Danimarkalı hakemi Keen Hansen iptal etti. Cezasahası içine atılan topu defansın arkasına sarkan Yatabare kafayla ağlarla buluşturdu; ancak hakem yaklaşık 5-6 metre geriden gelen bordo mavili oyuncunun pozisyonunu ofsayt olduğunu işaret etti ve golü iptal etti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrılan Legia Varşova, puanını 15'e çıkararak L Grubu'nu lider tamamladı. 10 puanda kalan Trabzonspor ise Lokeren'le aynı puanlı olmasına karşın; averajla 2. tura çıktı.




<< Önceki Haber Trabzonspor Legia Varşova engelini aşamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER