Trabzonspor hakkını istiyor

Başkan Hacıosmanoğlu, TFF'ye seslendi: Kimin şike yaptığı belli. Suç da belli, suçlular da. Mağdur da belli. Mağdurun hakları teslim edilmeli. Başvuru reddedilirse UEFA gereğini yapacak.

Trabzonspor hakkını istiyor

TFF, bugün Adana'da yapacağı yönetim kurulu toplantısında Trabzonspor'un yaptığı UEFA kararları doğrultusunda 2010-2011 sezonundaki şampiyonluk tescilinin iptal edilerek kupanın kendilerine verilmesine dair başvuruyu görüşerek bir karar verecek. Trabzonspor'un 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararı doğrultusunda yaptığı başvuruyu daha önce 15'e karşı 13 oyla reddeden TFF'nin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.

Fotomaç Gazetesi'ne konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tavrın nasıl olması gerektiğini UEFA'nın söylediğini belirtti: "Kimin şike yaptığı belli. Suç da belli suçlular da. Yani her şey ortada. Mağdur da belli" diyen Hacıosmanoğlu, "Verdikleri kararların yanlış olduğunu söyledik. Bu yanlışlığı UEFA da, CAS da tescilledi. Hiç kimse gözünü kapatamaz. Şike yapana cezası verilmeli, mağdura da hakları teslim edilmeli" dedi.
Başvurunun reddedilmesi durumunda UEFA'nın zaten gereğini yapacağını vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Biz de hem iç hukuk hem de dış hukuk haklarımızı kullanacağız. Mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" diye konuştu.

BEYAZLI: BENİM OYUM BELLİ

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ise, daha önceki itiraza şerh koyduğunu belirterek şunları söyledi: F.Bahçe şike yapmıştır. Bunu mahkeme ve UEFA da tescilledi. Toplantıda bunları anlatacağım. Herkesin vicdanına göre oylama isteyeceğim. Benim oyum belli. Ret çıkarsa yine şerh düşeceğim. Zaten Trabzon da itiraz edecektir. 
<< Önceki Haber Trabzonspor hakkını istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER