Trabzonspor'da kriz patlak verdi

Vahid Halilhodzic'in, "Kadroda istemiyorum" dediği yıldız oyuncunun geleceği belirsizliğini sürdürüyor.

Trabzonspor'da kriz patlak verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in, "Kadroda istemiyorum" dediği Turgut Doğan Şahin, transferi için bonservis ödemeyen Karadeniz ekibinin, bonservisini bedelsiz vermemesi nedeniyle kulüp bulamıyor.

Avusturya kampından sonra Vahid Halilhodzic'in yönetime sunduğu raporda istemediğini belirttiği Turgut Doğan Şahin'in durumu belirsizliğini koruyor. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren orta saha oyuncusunun kulüp arayışlarına devam ettiği, ancak bordo-mavili yönetimin bedelsiz transfer ettiği futbolcuyu bonservis bedeli almadan bırakmak istemediği öğrenildi.

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray 'ın da transfer gündeminde yer alırken Trabzonspor'un kadrosuna kattığı Turgut'un ise "Bedelsiz olarak geldim, bedelsiz olarak gitmek istiyorum" diyerek, bordo-mavili yönetimden kolaylık istediği öğrenildi. 

TRABZONSPOR YARIN RUSYA'YA GİDİYOR 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanşında Rus takımı FC Rostov ile oynayacağı maç için yarın saat 15.00'da özel uçakla Rostov'a hareket edecek. Bordo-mavili kafilede futbolcu ve teknik heyetin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları da yer alacak. Rostov maçına taraftarların da ilgi gösterdiği bildirildi. 

DHA
<< Önceki Haber Trabzonspor'da kriz patlak verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER