UEFA Çakır'ın kararını destekliyor..

Manchester United - Real Madrid maçındaki kırmızı kart kararı ile özellikle Alex Ferguson'un ve İngiliz basınının eleştiri oklarını üzerine alan FIFA kokartlı hakeme UEFA'dan tam destek geldi.

UEFA Çakır'ın kararını destekliyor..

UEFA yetkilisinin yaptığı açıklamada "UEFA'nın Cüneyt Çakır ile ilgili bir sıkıntısı yok. Kırmızı kart ile ilgili herhangi bir sorunlarının olmadığını söyleyen yetkili "Elimize raporlar ulaştıktan sonra inceleyeceğiz. Eğer ceza unsuru bir şey varsa bunu değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.

FİNAL ŞANSI DEVAM EDİYOR

İngiliz basınında yer alan habere göre, eleştirilerin aksine Cüneyt Çakır'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi müsabakaları için herhangi bir dinlendirme almayacağını söyleyen yetkili "Çakır bu yıl görev verilecek hakemler listesinde kalmaya devam edecek" değerlendirmesini yaptı.

Öte yandan maçı takip eden UEFA Hakem Kurulu başkanı ve karşılaşmanın gözlemcisi Pierluigi Collina, Çakır'ın yönetiminden memnun olduğu belirtildi. Karşılaşmanın 56. dakikasında Nani'nin yaptığı müdahale sonrası gösterdiği kırmızı kartı doğru bir karar olarak yorumladığı vurgulandı.
<< Önceki Haber UEFA Çakır'ın kararını destekliyor.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER