Van Gaal'dan Galatasaray espirisi

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal'dan flaş açıklama...

Van Gaal'dan Galatasaray espirisi

A Milli Takımımız ile karşılaşacak olan Hollanda Milli Takımı'nın teknik direktörü Louis van Gaal, karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenledi.

Grup ikinciliği için Romanya'yı daha şanslı gördüğünü söyleyen Louis Van Gaal "Galatasaray'dan teklif aldınız mı?" sorusuna "Hayır almadım. Çok üzgünüm!" şeklinde esprili bir cevap verdi.

İşte Hollandalı teknik adamın açıklamaları:

"Kuyt ve Sneijder'ın yarın stadın atmosferinden etkileneceklerini sanmıyorum. Böyle bir şüphem yok. Galatasaray'dan teklif almadım. Çok üzgünüm!"

"Türkiye'ye karşı oynadığımız ilk maçın ardından tahminlerim doğru çıktı. Grupta en iyi ikinci takımın Türkiye olduğunu düşünüyorum. Bizim için de kazanmamız şu açıdan önemli. FIFA sıralamasında ilk 7'ye girmeye çalışıyoruz. Galibiyet için oynayacağız. Türkiye'nin daha hücum ağırlıklı oynayacağını düşünüyorum. Taraftar desteği de olacak. Bu da maçın gidişatına etki edebilir."

"Otelimizin önüne Türk taraftarların uyutmamaya geleceğini sanmıyorum. Otel odamın camları çift camlı olacağı için uykuyla ilgili bir sorunumun olacağını sanmıyorum."

"Rakibimizde önemli oyuncuların olduğunun farkındayım. Rakiplerime her zaman saygı duyarım. Rakibimizin kalitesini biliyoruz. Taktiksel ipuçları vermek istemiyorum. Çünkü Fatih Terim bundan yararlanabilir." 

"Grup ikinciliği için Romanya daha şanslı. Favorim Romanya olacak. Biz Hollanda'da Türkiye'yi yendik."
<< Önceki Haber Van Gaal'dan Galatasaray espirisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER