Viktoria Plzen - Fenerbahçe maçında büyük risk...

Fenerbahçe yönetimi işi sıkı tutuyor..

Viktoria Plzen - Fenerbahçe maçında büyük risk...

Bundan sonra oynanacak tüm Avrupa karşılaşmalarında olduğu gibi bugünkü mücadelede de taraftarlara uyarı yapılacak. Çünkü 2 yıl içinde bir saha içi olayı yaşandığı takdirde Fenerbahçe, Avrupa kupalarına katılmaktan men edilecek. 

Büyük prestij ve para kaybı demek olan bu durumu yaşamak istemeyen yöneticiler, Plzen ile oynanacak maç öncesi, mücadeleyi izleyecek taraftarlarını el ilanıyla uyaracak. UEFA tarafından yüksek riskli maç kategorisinde değerlendirilen ve UEFA delegesi dışında bir de güvenlik temsilcisinin atandığı karşılaşma öncesi dağıtılacak ilanlarda kulübün karşı karşıya olduğu durum bir kez daha hatırlatılıp, yapılan uyarı ve çağrılara uyulması istenecek. 

Bu arada BATE Borisov maçı sırasında dışarıdan attıkları havai fişekle kulübün bir maç seyircisiz oynama cezası almasına neden olanlar hakkında kulüp tarafından tazminat davası açılacağı belirtildi. Genel sekreter Talat Yılmaz, kombine ve loca sahiplerinin de uğradıkları zararların tazmini için bu kişilere dava açacağını söyledi.
<< Önceki Haber Viktoria Plzen - Fenerbahçe maçında büyük risk... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER