Viktoria Plzen'i eleyen Fenerbahçe çeyrek finalde!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Viktoria Plzen'le 1-1 berabere kalarak çeyrek finale çıktı

Viktoria Plzen'i eleyen Fenerbahçe çeyrek finalde!

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen ile karşılaştı. Fenerbahçe, deplasmanda aldığı 1-0'lık galibiyetin rövanşında rakibiyle 1-1 berabare kaldı ve çeyrek finale yükseldi.

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler orta sahada; Cristian, Mehmet Topal, Selçuk Şahin forvette ise Caner, Sow ve Kuyt 11'i ile sahaya çıktı.

Viktoria Plzen ise karşılaşmaya kalede Kozacik, savunmada; Reznik, Prochazka, Cisovsky, Limbersky orta sahada; Kovarik, Horvath, Darida, Rajtoral forvette ise Kolar ve Bakos 11'i ile maça başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Fenerbahçe 43. dakikada Salih Uçan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Cristian sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, altıpas içinde Horvath topu aldı ve Salih Uçan Horvath'ın ayağındaki topa vurarak ağlarla buluşturdu.

-Viktoria Plzen 61. dakikada Darida'nın attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Darida ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ve top kaleci Volkan'ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

Maçın sonucu: Fenerbahçe 1-1 Viktoria Plzen...

<< Önceki Haber Viktoria Plzen'i eleyen Fenerbahçe çeyrek finalde! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER