Yılmaz Vural: Galatasaray maçı 26 dakikada bitti

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligde kalan 4 maçtan 5 puan çıkararak ligde kalmak istediklerini söyledi.

Yılmaz Vural: Galatasaray maçı 26 dakikada bitti

Takımının deplasmanda Galatasaray'a 3-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, karşılaşmanın ilk 26 dakika içinde bittiğini ifade ederek, "2. dakikada golü yedik mağlup duruma düştük. 20. dakikada Bilica rakibin önüne attı, Drogba bu fırsatı kaçırmadı. Ardından biz golü bulduk ve farkı bire indirdik. 26. dakikada Drogba durumu 3-1 getirdi. Sonrasında devre bitti. Saha içinde uygulamamız gerekenleri uygulayamadık. İkinci yarı skoru değişterelim diye sarfettik ama sonuç bizim istediğimiz gibi bitmiş olmadı. Oyuncularımla da konuştum rakibimizin Galatasaray olmadığını söyledik. Bundan sonra kalan maçlarımıza bakacağız." dedi.

Yılmaz Vural, ligde kalan 4 maçtan 5 puan çıkarmaları halinde ligde kalacaklarına inandığını kaydetti.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Bir gazetecinin "Ligin bitimine 4 hafta kaldı şampiyonluk yarışını nasıl görüyorsunuz ?" sorusuna deneyimli hoca, "Galatasaray bu maçı kazanarak maç fazlasıyla rakibinin 7 puan önüne geçmiş oldu. Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacak. Bu yarış puan farkıyla devam edecek gibi gözüküyor. Galatasaray şampiyonluk yarışında bir adım önde gözüküyor. Kalan 4 maç var, kimin nerede takılacağı belli olmaz. Biz camia olarak yurt dışındaki maçlarda Galatasaraylı ve Fenerbahçeli olduk." diye cevapladı.

CİHAN

<< Önceki Haber Yılmaz Vural: Galatasaray maçı 26 dakikada bitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER