Süper ligi çalkalayacak açıklama

2015 Eylül ayından bu yana futbol dünyasının kara gerçeklerini gün yüzüne çıkaran ‘Football Leaks’ sitesinin belgeleri kamuoyunu sarsmayı sürdürüyor.

Süper ligi çalkalayacak açıklama

Belge açıklamaya da devam edeceklerini belirten yetkililerin sıradaki hedefi Türkiye.

Dünya futbolunda yaşanan ‘gizli’ olayları günyüzüne çıkaran ve insanlar tarafından kendilerine ‘Futbolun Wikileaksi’ adı takılan siteden bomba açıklamalar geldi.

"– Ronaldo, Bale, Neymar gerçeklerini sizden öğrendik. Bizi daha neler bekliyor?
Bize göre bunlardan daha önemli bir durum yaşandı. Geçen yıl Twente ve Doyen Sports arasındaki ‘üçüncü dereceden ortaklık (TPO)’ anlaşmasını gözler önüne serdik. Twente Başkanı bu belgelerden sonra istifa etti. Hollanda Futbol Federasyonu da Twente’yi 3 sezon Avrupa’dan men etti. Çok yakında yeni skandalları ortaya çıkaracağız.

Bunlar sadece transfer sözleşmeleriyle ilgili olmayacak. Aynı zamanda futbol kulüplerinin politikalarına denizaşırı ülkelerden gelen fonların nasıl eklendiğini de belgeleriyle paylaşacağız.

– Türkiye’den herhangi bir belge var mı?
Biz zaten Galatasaray’ın Bruma transferinde yer alan gizli hükümlerle ilgili belgeleri yayınladık. Muhtemelen yakında Türk futbolu ile ilgili bazı diğer belgeleri de ortaya çıkaracağız."

<< Önceki Haber Süper ligi çalkalayacak açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER