Taksim'deki saldırı için kim ne dedi?

Taksim'deki saldırıya ilişkin MHP Lideri Devlet Bahçeli, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke açıklama yaptı.

Taksim'deki saldırı için kim ne dedi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada, "Her ne olursa olsun, kim neyi dayatırsa dayatsın Türk milleti topyekün ayağa kalkarak terörü yenecek, terörizmin üstesinden gelecek kudret ve kuvvete sahiptir. Hevesler boşunadır, çünkü hainler başaramayacak, milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklardır." ifadelerini kullandı.



AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRDİ

Hükümeti de eleştiren Bahçeli, "Maalesef ki AKP hükümetinin tarihi yanlış ve sakat politikalarının bedelini Türk milleti ödemektedir. Hevesler boşunadır, çünkü hainler başaramayacak, milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklardır." şeklinde konuştu.


DEMİRTAŞ: TERÖR SALDIRISI

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise, "İstanbul Taksim'de direk sivilleri hedef alan bir terör saldırısı oldu. Bir kez daha bunu buradan söylüyorum. Bu saldırıyı kınıyorum. Hükümet bu tür patlamalara alışmış olabilir, ama biz alışmayacağız" yorumunda bulundu.


CHP'Lİ BÖKE: ACİL ÖNLEM ALINMALI

CHP'den ise açıklama Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke tarafından yapıldı. Böke, "Acil önlem alınarak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği sağlanmalıdır." ifadesini kullandı.
<< Önceki Haber Taksim'deki saldırı için kim ne dedi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER