Tapu Kadastro Şube Müdürüne akıl almaz iftira

Tapu Kadastro Şube Müdürü Ömer Bakbak, ‘CHP konvoyuna katıldı’ iftirasıyla Sivas’a sürüldü. TBMM’den yardım isteyen Bakbak, “Düğün konvoyundan başka konvoya katılmadım” dedi

Tapu Kadastro Şube Müdürüne akıl almaz iftira

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürü olan Ömer Bakbak, CHP’nin mitingine katıldığı ileri sürülerek sürgün edildi. Hiçbir eğitim almadan, tecrübesi olmadığı halde Sivas Gölova’ya tapu müdürü yapılan Bakbak, TBMM’ye 27 Mayıs’ta dilekçe yazarak uğradığı haksızlığın düzeltilmesini istedi.

BİRİLERİNİN TEKERİNE ÇOMAK SOKTUM

Atamanın kurum tarihinde ilk olduğunu söyleyerek rotasyona tabi olmayan tapu müdürü yapıldığını vurgulayan Bakbak, Bayındır Memur-Sen' class='textetiket' title='Memur Sen haberleri'>Memur Sen üyesi olduğunu anlatarak iftiraya uğradığını dile getirdi.

2014’ün Ocak ayında bakmaya başladığı kreş, poliklinik, lojmanlar, yemekhane, stajyerler, kantin ve çay ocakları işlerinde birilerinin tekerine çomak soktuğu için sürüldüğünü anlatan Bakbak, “Genel müdürlük yemekhanesinde ihaleyi alan firmanın malzemeden çaldığını, etin gramajıyla oynadığını, eksilttiğini, az yemek çıkardığını, makam katındaki hizmetli personelin genel müdürlerin bilgisi dışında onların isimlerini kullanarak yemek ücreti vermediğini tespit ettim. Berberin faklı tarife uygulayarak  bahşiş verenlere randevu verip diğerlerini geçiştirdiğini belirledim” dedi.

AMİRLER ENGEL OLDU

Bugüne kadar CHP dahil hiçbir sol görüşle yan yana gelmediğini ve hep AKP’ye oy verdiğini vurgulayan Bakbak, yakınlarının düğün konvoyundan başka bir konvoya da katılmadığını belirtti. Bakbak, görevini kanunlar çerçevesinde yapmaya çalıştığını söyleyerek, “Devlet ve millet menfaati neyi gerektiriyorsa yetkim çerçevesinde hizmet ettim. Ama amirlerim yardımcı olmadıkları gibi işlerin doğru yapılmasına da engel oldu” ifadelerini kullandı.

PSİKOLOJİM BOZULDU

Atama nedeniyle ailesinin perişan olduğunu kendisinin de psikolojisinin bozulduğunu aktaran Bakbak, babasının 2013’ten beri Ankara’da akciğer kanseri tedavisi gördüğünü ve tedavisiyle kendisinin ilgilendiğini anlattı.

ÇETİN ÇİFTÇİ - BUGÜN GAZETESİ

<< Önceki Haber Tapu Kadastro Şube Müdürüne akıl almaz iftira Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER