Tayler bebek ihmalden öldü


Hamburg'da Aralık ayında gençlik dairesinin gözetiminde ailesinin yanında beyin sarsıntısı sonrası hayatını kaybeden Tayler bebeğin ölüm nedeninin ihmal olduğu ortaya çıktı.

Tayler bebeğin ölümüyle ilgili hazırlanan müfettiş raporuyla ilgili açıklama yapan Hamburg Sosyal İşler Bakanı Melanie Leonhard, "Tayler bebeğin geçen yıl Ağustos ayında yaralanması sonrasında trajik bir şekilde ölmesi henüz aydınlatılamadı. Buna rağmen Tayler'in annesine geri verilmesini bugüne kadar henüz anlamış değilim." dedi.

Tayler bebeğin yaşadığı Altona Belediye Başkanı Liane Melzer ise gençlik dairesi çalışanlarıyla birlikte kendisinin de Tayler'in ölümünden ders alacaklarını belirterek, "Aynı olayın tekrarlanmaması için elimizden geleni yapacağız. Ben onun için Tayler'in ölüm nedeni araştırılsın diye müfettişlerin görevlendirilmesini talep ettim. Hazırlanan raporda çalışmalarımız için çok önemli bilgiler var." dedi.

Hamburg'da daha önce de 11 yaşındaki Chantal ve 3 yaşındaki Yağmur gençlik dairesi gözetiminde olmalarına rağmen şiddet, ihmal ya da benzeri sebeplerden hayatını kaybetmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Tayler bebek ihmalden öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER