Apple'ın o ürünü bugün satışta!

Yazdan beri merakla beklenen yeni tasarım sonunda kullanıcı ile buluşacak...

Apple'ın o ürünü bugün satışta!

Apple'ın en güçlü bilgisayar ürünü olan Mac Pro'lar, hatırlarsanız geçtiğimiz yaz gerçekleştirilen WWDC 2013 etkinliğinde yenilenmişti. Büyük bir kesimin tasarımını yenilikçi bulduğu siyah oval hatlara sahip Mac Pro'lara kavuşmak için beklenen gün geldi çattı.

Amerika'da 2999 dolardan, Türkiye'de 7998 TL'den başlayan Mac Pro'lar, yüksek işlem gücüne sahip Intel Xeon işlemciye, minimum 12 GB 1866 MHz DDR3 Ram'e, 2 GB GDDR5 Ram'e sahip ikişer AMD FirePro ekran kartına sahip. Fiyat yükseldikçe bu sistemi daha da yükseltmek mümkün.

Tasarım, film, animasyon, üç boyut ve türevi birçok işlemde mükemmel hız sunmayı hedefleyen Mac Pro'ların çıkış tarihi Aralık ayı olarak gösteriliyordu. Yapılan açıklamaya göre 19 Aralık itibariyle Apple Online Store'larda satışına başlanacak.  Ülkemiz de aynı gün itibariyle satışının başlanması bekleniyor. Fiyatı yüksek olmasına rağmen almak için birçok kullanıcının beklediğini de biliyoruz.

Shiftdelete.net'in haberine göre, Mac Pro'ya o kadar para verdiniz aldınız diyelim. O zaman site bir kötü haberimiz var. Çünkü bu fiyata klavye ve fare dahil değil. Zaten monitörü ayrı almanız gerekiyor, zira sadece kasa satılıyor. Ancak içinden klavye ile mouse çıkmaması ilginç olmuş. Aslında amaç, Apple'ın klasik ürünlerinden öte bu sistemi kullananların daha yüksek hassasiyete ve konfora sahip klavye ve fare kullanmaları olduğu için tercih kullanıcılara bırakılmış.
<< Önceki Haber Apple'ın o ürünü bugün satışta! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER