‘En Teknolojik Şirketler’ ödüllendiriliyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark tarafından bu yıl 1.’si düzenlenen 'Teknoloji Ödülleri' sahiplerini bulacak...

‘En Teknolojik Şirketler’ ödüllendiriliyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark tarafından bu yıl birincisi düzenlenen “Teknolojinin Yıldızları” Ödülleri, 15 Ocak 2015 Perembe günü, YTÜ Davutpaa Kampüsü Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak. Törende, Türkiye’nin ve Yıldız Teknopark’ın baŞarılı kuruluŞları yirmi farklı kategoride ödüllerini alacak.

Son yıllarda yaptığı yatırımlar ile ülkemizin önde gelen teknoparkları arasında yerini alan Yıldız Teknopark, kendi bünyesinde faaliyet gösteren firmaları performansları ölçüsünde desteklemeye devam ediyor. Yıldız Teknopark, bu kez de Teknolojinin Yıldızları'nı ödüllendirecek. Yıldız Teknopark tarafından, düzenlenen ödül töreni ile Türkiye'nin baarılı kurulularına ve yöneticilerine teknoloji, biliim ve girişimcilik dünyasına katkılarından dolayı ödül verilecek. “Teknolojinin Yıldızları” ödül törenine, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Yüksek ev sahipligi yaparken, biliim, iletiim ve teknoloji dünyasından pek çok önemli ismin yanında, Bilim ve Sanayi Bakanlıgı’ndan üst düzey katılımlar, STK'lar, üniversite yöneticileri, akademisyenler, Teknopark firmaları ve başarılı iş adamları katılacak.

Teknolojinin Yıldızları'nı Siz Seçin
“Teknolojinin Yıldızları” ödül töreni kapsamında, ‘Yatırım Yıldızı, Inovasyon Yıldızı ve Giriim Yıldızı’ gibi balıklarda, yaklaık 20 ödülün verilecegi "Teknolojinin Yıldızları" ödül gecesi, Yıldız Teknopark firmalarına motivasyon saglarken; iş dünyasından pek çok ismi de gecede buluşturacak. Teknolojinin Yıldızları ödülünü alacak, baarılı firmaların belirlenmesine katkı sağlamak için  www.teknolojininyildizlari.com sayfasını ziyaret ederek "Yıldızını Seç" anketine katılabilirsiniz.
<< Önceki Haber ‘En Teknolojik Şirketler’ ödüllendiriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER