Twitter'ın kuşuna karşı, Facebook'tan dinazor atağı!

Facebook, kullanıcılarına gizlilik ayarlarını hatırlatmak için bir maskot hazırladı. Twitter'ın kuşuna karşı, Facebook dinazor atağı yaptı..

Twitter'ın kuşuna karşı, Facebook'tan dinazor atağı!

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından Twitter'ın Larry isimli kuş maskotunu bilmeyen yoktur. Twitter'ın en büyük rakibi Facebook'un ise herhangi bir maskotu bulunmuyordu. Bu anlamda bazı çalışmalarda bulunan firma geçtiğimiz günlerde yeni maskotunu duyurdu.

Facebook, Twitter'ın kuş maskotuna karşı bir dinozor maskot hazırladı. Aslına bakarsanız bu dinozor maskot Facebook'un tamamını sembolize etmiyor. Bu maskot sadece kullanıcılara gizlilik ayarlarını hatırlatmak için oluşturuldu. Facebook'un logosuyla aynı renkte olan maskotun neden dinozor seçildiği konusu ise biraz ilginç.

Teknokulis'in haberine göre; Bu konu hakkında sorulan soruya şirketin gizlilik ekibinde mühendislik müdürü olan Raylene Yung, en arkadaş canlısı olarak düşündükleri hayvanın dinozor olduğunu söyleyerek cevap veriyor. Teknoloji dünyasında bu dinozorun adı şimdiden Mark Zuckerberg'e atfen Zuckasaurus olarak anılmaya başladı bile.


<< Önceki Haber Twitter'ın kuşuna karşı, Facebook'tan dinazor atağı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER