TFF'nin erteleme maçları kararına Beşiktaş'tan da onay geldi


Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 18. ve 19. haftasında Beşiktaş'ın oynaması gereken ancak yoğun kar nedeniyle yarıda kalan ve ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarının oynanacağı tarihler belli oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanırken yoğun kar yağışı sebebiyle 12. dakikada ertelenen Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu ile 19. haftada yine yoğun kar yağışı sebebiyle oynanmayan Trabzonspor - Beşiktaş maçlarının tarihlerini Futbol Federasyonu açıkladı.

Futbol Federasyonu, kararı vermeden önce Beşiktaş yönetiminden talebini alırken, tarihleri ise Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu karşılaşması için 17 Şubat Çarşamba saat 19.30, Trabzonspor - Beşiktaş müsabakası için ise 15 Mart Salı saat 19.30'da oynanacağı bildirildi.

Bu gelişme üzerine ise Cihan Haber Ajansı'nın sorusunu cevaplayan Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, açıklanan tarihlerin kendileri için de uygun olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Futbol Federasyonu ile ortaklaşa istişare yaparak alınan bir karar. Tarihlerde herhangi bir sıkıntı yok. 1 - 2 alternatif tarih vardı, fakat bu tarihte maçlarımızı oynayacağız problem yok. Herhangi bir itirazda da bulunmayacağız."
CİHAN
<< Önceki Haber TFF'nin erteleme maçları kararına Beşiktaş'tan da onay geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER