Torku Konyaspor bu sezon istatistikleri tersine çevirdi


Bu sezon Türkiye Süper Ligi'ne iyi bir giriş yapan ve ilk yedi hafta sonunda 4. sıraya yerleşen Torku Konyaspor, puan cetvelinde yakaladığı rakamlar ile istatistiklerini tersine çevirdi.

Torku Konyaspor geçtiğimiz sezon, ilk yedi hafta sonunda 1 galibiyet 3 beraberlik 3 yenilgi alırken, attığı 5 gole karşılık kalesinde 7 gol görürken, topladığı 6 puanla 15. sırada yer almıştı. Bu sezon ise 3 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile rakip filelere 9 gol atarken, kalesinde ise 8 gol görerek, aldığı 12 puanla dikkatleri üzerine çekti.

Eylül ayını kapsayan ve iki bini aşkın gazete ile dergiyi tarayan Interpress'in incelemesinde, yeşil beyazlı takımın göstermiş olduğu bu performansın, yazılı basında çıkan 2.756 habere yansıdığı saptandı. Bu başarıda en büyük pay sahibi olan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ulaşılan bu başarılı rakamlarla birlikte ay boyunca 419 haberle gündeme gelerek medyanın da ilgi odağı oldu.

Torku Konyaspor'da bu sezon attığı gollerle ön plana çıkan yeni transfer Arnavut oyuncu Alban Meha, geçtiğimiz ay 307 haberle basında yer alırken bir diğer yabancı oyuncusu Traore'nin ise 304 habere konu olduğu tespit edildi. Yeşil beyazlı takımda ay boyunca öne çıkan diğer futbolcular arasında İbrahim Sissoko, Dimitar Rangelov ve Samuel Holmen'in olduğu saptandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Torku Konyaspor bu sezon istatistikleri tersine çevirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER