Trabzon'a uluslararası 5 yıldızlı otel


Toplam 40 milyon Euro'ya mal olan Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention açıldı. Otelin Türkiye'deki ikinci otelleri olduğunu ifade eden Başaran Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, "Son yıllarda yerli ve yabancı misafirleriyle turizm ve iş hayatının kalbinin attığı Trabzon'da lüks otel ihtiyacı olduğunu tespit ettik ve bu yatırımı yaptık." dedi.

Trabzon'da yapılan en önemli yatırımlardan biri olan ve 300 kişiye istihdam sağlayan otel ile ilgili açıklama yapan Hüseyin Başaran, şimdiden en çok tercih edilen otel olduklarını belirterek, şunları aktardı:

"Başaran Group olarak, son yıllarda yerli ve yabancı misafirleriyle turizm ve iş hayatının kalbinin attığı Trabzon'da lüks otel ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Ramada Plaza Trabzon ile en iyisini, en mükemmelini yakalamaya çalışarak Trabzon'u önemli bir destinasyon haline getirmeyi başardık. Bugün körfez ülkelerinden de turist ağırlıyoruz. Uluslararası bir marka ile Trabzon'u Dünya'ya tanıtacağız. Ayrıca şirket toplantıları için önemli bir alternatif olduk. Bu da bizi şimdiden en çok tercih edilen otel konumuna yükseltti."

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention'un konforlu ve farklı tarzlara sahip 4 engelli odası bulunuyor. Ayrıca bir President Suit, 10 Master Suit, 4 Business Suit ve standart odalar dahil toplam 351 oda ile hizmet veriyor. 11 katlı otel, toplam 43 bin metrekare alanda hizmet veriyor. CİHAN
<< Önceki Haber Trabzon'a uluslararası 5 yıldızlı otel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER