Trabzon'daki polis cinnetinde ölü sayısı 3'e çıktı


Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Veli Çakı (51), getirdiği cinnet sonrası eşi Gönül (50), oğlu Çağatay (26) ve kızı Tansu'yu (18) tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Polis memuru ve kızı olay yerinde vefat etmiş, ağır yaralanan eşi ile oğlu ise kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınmıştı. Gönül Çakı'nın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesiyle olayda ölenlerin sayısı 3'e çıktı.

Olay, bu sabah Çakı ailesinin Ortahisar ilçesi Pelitli mahallesindeki evlerinde meydana geldi. Taksim Polis Merkezi'nde görev yapan polis memuru Veli Çakı, nöbet çıkışı evine geldi. 25 yıllık polis memuru, evde kahvaltı yaptıkları sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Veysel Çakı, tabancasıyla eşi Gönül, oğlu Çağatay ve kızı Tansu Çakı'yı vurdu. Çakı, daha sonra tabancayı başına dayayıp intihar etti. Silah seslerini duyan komşuları, durumu güvenlik güçlerine haber verdi. Eve jandarma, polis ve sağlık ekipleri geldi. Veli Çakı ile kızı Tansu Çakı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının evde yaptığı incelemenin ardından Veli Çakı ve kızı Tansu Çakı'nın cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ağır yaralı halde bulunan polis memurunun eşi Gönül ve oğlu Çağatay, kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı. Gönül Çakı'nın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesiyle olayda ölenlerin sayısı 3'e çıktı. Yoğun bakımda tutulan oğul Çağatay Çakı'nın hayati tehlikesinin de sürdüğü öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Trabzon'daki polis cinnetinde ölü sayısı 3'e çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER