Trabzonspor'da Hacıosmanoğlu yönetimi 2 kere oylandı ve ibra edildi


Trabzonspor Kulübü'nün iki gün sürecek 70. genel kurulu bugün sabah saat 10.00'da başlarken, en çok merak edilen konu olarak ön plana çıkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin ibrası ise iki kez oylandıktan sonra ibra edildi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve yarın yapılacak seçimle tamamlanacak olağan genel kurulda, İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta başkanlık için yarışacak. İkinci gün seçimin gerçekleştirileceği genel kurulda, 9 bin 997 üyenin oy verme hakkı bulunduğu açıklandı.

48 yıllık tarihinde 44. yönetim kurulu seçilecek olan bordo mavili kulübün bugün başlayan genel kurulunda 3 adayın ortak kararıyla Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kongre divan başkanı seçildi.

HACIOSMANOĞLU YÖNETİMİ MALİ VE İDARİ YÖNDEN İBRA EDİLDİ

Bu arada Trabzonspor Kulübü'nün İbrahim Hacıosmanoğlu idaresindeki yönetim kurulu mali ve idari yönden ibra edilirken oylama iki kere yapıldı ve Divan Kurulu, oylamayı oy çokluğu ile kabul etti.

Bordo mavili kulübün 31 Ekim 2015 tarihi itibarıyla derneğe bağlı 6 şirketin kısa vadeli borçlarının 259 milyon 237 bin 453 lira, uzun vadeli borçlarının 193 milyon 840 bin 523 lira, toplam borcunun ise 453 milyon 77 bin 976 lira olduğunu açıkladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Hacıosmanoğlu yönetimi 2 kere oylandı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER