Trabzonspor galibiyetine 100 bin lira prim vaadi


Spor Toto Süper Lig'de düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Medicana Sivasspor'a destek sürüyor.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Kasımpaşa maçı öncesi söz verdiği 100 bin TL'yi teslim ederken Trabzonspor maçı için de 100 bin TL vaat etti.

Kasımpaşa'yı yenerek taraftarlarına umut aşılayan Medicana Sivasspor'a destekler artarak devam ediyor. Medicana Sivasspor'un bugünkü ilk ziyaretçileri Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Koleji öğrencileri ve öğretmenleri oldu. Teknik Direktör Mesut Bakkal ve futbolculara moral veren öğrenciler çiçek takdim ederek Trabzonspor maçında başarılar diledi.

Daha sonra ise Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım tesisleri ziyaret etti. Teknik Direktör Mesut Bakkal ve oyunculara baklava ikram eden Yıldırım, Trabzonspor maçında galibiyet beklediğini ifade etti.

Yıldırım, Kasımpaşa maçı öncesi galibiyet halinde söz verdiği 100 bin TL'yi kulübe teslim ederken, Trabzonspor maçında da galip gelinmesi halinde TSO Meclisi olarak 100 bin TL prim vereceklerini vaat etti.

Asbaşkan Faruk Taşseten'in beraberlik halinde de primin geçerli olması isteğine ise Yıldırım olumlu cevap verdi. Osman Yıldırım, "Sivasspor'un iyi gününde nasıl yanında isek bugün de yarın da yanında olacağız." dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da yaptığı açıklamada, "Başta Osman Yıldırım Başkanımız olmak üzere iş adamlarımızın bırakın maddi desteklerini manevi olarak burada yanımızda görmek bize büyük güç veriyor." ifadesini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor galibiyetine 100 bin lira prim vaadi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER