Trabzonspor Kayserispor galibiyetiyle nefes aldı


Son oynadığı 3 resmi maçta galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, 2-1'lik Kayserispor galibiyetiyle nefes aldı.

Üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla düşme hattının hemen üzerine kadar gerileyen bordo-mavililer, Kayseri galibiyetiyle puan cetvelinde dört basamak birden sıçrayıp 27 puanla sekizinci sıraya yerleşti.

Shota Arveladze yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen ilk 4 haftanın ardından üst üste kayıplar yaşayan Trabzonspor, geçici olarak göreve getirilen Sadi Tekelioğlu ile kupada büyük başarılar kazanmasına rağmen ligdeki istikrarsızlığını devam ettirdi. Sonrasında taze umut olarak takımın başına getirilen Hami Mandıralı da bordo-mavililerde kötü gidişe çare olamadı.

Karadeniz ekibi, genç hoca yönetiminde Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a 2-0, Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenildi. Son 16 turundaki Akhisar Belediyespor mağlubiyeti bordo-mavilileri kupadan etti. Mandıralı'nın talebeleri, ligin 20. haftasında deplasmanda yine Akhisar Belediyespor'a 2-1 kaybetti. Takımı üst üste çıktığı 3 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılan Hami Mandıralı'nın geleceği tartışılmaya başlanırken dünkü 2-1'lik Kayserispor galibiyeti hem genç hocaya hem camiaya nefes aldırdı.

Kayserispor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Hami Mandıralı, ancak daha çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. İçerisinde bulundukları süreci çok çalışarak aşacaklarını ve daha iyi yerlere geleceklerini söyleyen genç taktisyen, bu zorlu süreçte taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti. 'Trabzonspor sadece benim Trabzonsporum değil; bizim Trabzonsporumuz' diyen Mandıralı, "Herkesin sahip çıkması lazım. Taraftarın sahada destek olması lazım. Tamamıyla eleştiriye yönelik tepkiler, konuşmalar var. Bu tabi oyuncu grubunu, hepimizi rahatsız ediyor. Bizim oyuncu kadromuz bu. Bu arkadaşlarımız ile sezon sonuna kadar gideceğiz. Hepsi çok kıymetli bizim için. Hepsinden faydalanmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Üst üste zorlu maçlar oynayacaklarını hatırlatan Mandıralı, pazar günü Galatasaray deplasmanına da kazanmak için gideceklerini belirtti.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor Kayserispor galibiyetiyle nefes aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER