Trabzonspor, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı


Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında cuma günü sahasında Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana uzun süredir sakat olan Jose Bosingwa'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan kaleci Onur, Aykaç, Constant ve Mehmet Ekici katılmadı. Ağrıları bulunan Cavanda, Okay, Sefa ve Bourceanu ise takımdan ayrı farklı bir sahada koşu yaptı. Dizindeki ağrı nedeniyle çalışmaya katılmayan kaleci Onur'un ise salonda çalıştığı bilgisi verildi.

Bordo mavililer 17 futbolcuyla yaptığı antrenmana takım halinde koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas ve kaleci Esteban ile İbrahim'in koruduğu kalele şut çalışması yapan bordo mavililer, küçük sahada maç ile antrenmanı tamamladı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da takip ettiği antrenmanda saha adeta teknik direktör Shota'nın nidaları ile inledi. Yapmaları gerekenleri futbolcularına tek tek gösteren Gürcü hoca, hata yapan oyuncularını da sık sık uyardı.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER