Trabzonspor'dan taraftara teşekkür

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, Beşiktaş maçında takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlarına teşekkür etti.

Trabzonspor'dan taraftara teşekkür

Avni Aker Stadyumu'nu dolduran taraftarların Ankara'da yaşanan terör saldırısına karşı ortak tepki göstermesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Asım Örem, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Trabzon'dan bütün Türkiye'ye verilen mesaj çok önemliydi. Taraftarlarımız bunu en güzel şekilde yerine getirdi" diye konuştu.

GALİBİYET HEDİYE ETMEK İSTERDİK
Bordo mavili futbolcuların Beşiktaş karşısında galip gelmek için ellerinden geleni yaptığını belirten Asım Örem, sözlerini şöyle sürdürdü:

"90 dakika boyunca takımına desteğini eksik etmeyen taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Şimdi önümüzde Medicana Sivasspor maçı var. Taraftarlarımızın yine takımımızın yanında olacağından kuşkumuz yoktur. Şu bilinsin ki, başkanımız ve yönetim kurulumuz hem saha içinde hem de saha dışında daha güçlü bir Trabzonspor'un oluşturulması amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Yeniden Büyük Trabzonspor'u hep birlikte inşa etmeliyiz. Bu yüzden iyi ya da kötü gün ayrımı yapmadan hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız."

HAMİ MANDIRALI'YA ELEŞTİRİ
Trabzonspor'un Beşiktaş karşısında ilk yarıda iyi bir futbol sergilediğini vurgulayan yerel gazeteler, Cardozo-Sefa değişikliğinin takımda el freni etkisi yaptığına dikkati çekerken mağlubiyetin sorumluluğunun teknik direktör Hami Mandıralı olduğunu öne sürdüler.

Günebakış Gazetesi, "Yazık oldu! Hami el freni oldu, Trabzon Beşiktaş'a teslim oldu. Hami hocanın Cardozo-Sefa değişikliği derbinin sonucunu belirledi. Hüsran!" başlıklarını kullandı.

"YENİLGİYE ÇANAK TUTTU"
Karadeniz Gazetesi, "Trabzon'un gücü bu. Bizi bu hallere düşürenler utansın. Alışmak sevmekten daha zor geliyor. Ne acı ki her kötü sonuç bize artık sürpriz gelmiyor. Trabzonspor, Beşiktaş karşısında ikinci yarıda ortaya koyduğu rezil futbolla teslim oldu. Hami Mandıralı, Cardozo'yu dışarı alması nedeniyle yenilgiye çanak tuttu" ifadelerine yer verdi.

HAMİ'DEN STOP!
Taka Gazetesi, "Hami'den stop! Trabzonspor taraftarının sabrı taştı ve istifasını istedi. Havada karartı var. Mersin galibiyetiyle gelen bahar havası Avni Aker'de erken kapattı" başlıklarıyla Hami Mandıralı'ya yüklendi. Son Nokta Gazetesi, "Bir zamanlar fırtınaydı. İstanbul takımları için cehennem olan A. Aker artık cennet! Golcüyü dışarı aldı, golü yedi" ifadelerini kullandı.

İlkhaber Gazetesi, "Galibiyete yakın olduğu maçta yapılan tek değişiklik hatası Trabzonspor'un sonunu hazırladı. Bu futbola yazık oldu", Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Kalite farkıyla. Acı üstüne acı" başlıklarına yer verdi. 

<< Önceki Haber Trabzonspor'dan taraftara teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER