TSK: 2 askerimiz şehit, 1'i ağır 2 askerimiz de yaralı


Genelkurmay Başkanlığı, 05 Aralık tarihinde saat 16.30'da Şırnak ili Cizre ilçesinde bir özel araca düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 2 askerin şehit olduğunu, 1'i ağır olmak üzere 2 askerin de yaralandığını bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Genelkurmay Başkanlığı, dün gerçekleşen saldırı ile ilgili internet sitesinden açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "05 Aralık 2015 tarihinde saat 16.30'da Şırnak ili Cizre ilçesinde bir özel araca düzenlenen silahlı saldırı sonucunda kahraman 2 silah arkadaşımız şehit olmuş, 1'i ağır olmak üzere kahraman 2 silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmışlardır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber TSK: 2 askerimiz şehit, 1'i ağır 2 askerimiz de yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER