Tunceli'de PKK'ya yönelik havadan ve karadan operasyon

Tunceli'de PKK'ya yönelik havadan ve karadan operasyon

Tunceli'de güvenlik güçleri tarafından Tunceli-Pülümür karayolunda bulunan vadide PKK'lı gruplara yönelik operasyon başlatıldı.

Sabah saatlerinde Tunceli Valiliği'nin Tunceli-Pülümür karayolunu trafiğe kapatmasının ardından güvenlik güçleri, havadan ve karadan PKK'lıların bulunduğu bölgeye geniş çaplı operasyon düzenledi. Bölgede vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için gerçekleştirilen operasyonda Kobra helikopterler PKK'lı bulunduğu alanı yoğun bombardımana tutuyor. Bölgede zaman zaman sıcak temas yaşandığı öğrenildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Tunceli Valiliği, Tunceli-Pülümür karayolunun terör eylemleri nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldığını duyurdu. Konu ile ilgili Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Valiliğimizce; ilimizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, vatandaşlarımızın her türlü terör eylemlerinden korunması amacıyla, emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbir alınmaktadır. Bu kapsamda; Tunceli-Pülümür karayolu 16 Ekim 2015 günü saat 07.00'den itibaren ikinci bir açıklamaya kadar trafiğe kapatılmıştır. Vatandaşlarımızın ikinci bir açıklamaya kadar alternatif yol güzergahlarını kullanmaları önemle duyurulur." CİHAN
<< Önceki Haber Tunceli'de PKK'ya yönelik havadan ve karadan operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER