Türk Eğitim Sen: Zalimin karşısında mazlumun yanında olacağız


Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Başkanı Fethi Kurt, geçmişte olduğu gibi her daim 'zalimin karşısında mazlumun yanında' olacaklarını söyledi.

Fethi Kurt, Türk Eğitim Sen Manavgat Şube Başkanlığı'nda öğretmenlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Kurt, eğitimin hiç bir dönemde bu dönemde olduğu kadar yandaşçılığa ve ayrımcığa tabi tutulmadığını belirtti. Kurt, "Zulme uğrayan herkesin yanında olacağız. Doğrunun yanında olacağız. Zalimin karşısında mazlumun yanında olacağız." dedi.

Her zaman Türk Eğitim Sen olarak iktidarların gelip geçici olduğuna inandıklarını ve ilkelerinin her daim doğruluk, dürüstlük, adil olma ve şartlar ne olursa olsun doğru konuşma olacağının altını çizen Kurt, zindana da atsalar her daim doğruları söylemeye devam edeceklerini ifade etti. Kurt, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Bugüne kadar her türlü zorbalığa ve hukuksuzluğa karşı Allah'tan başka hiç kimseye boyun eğmedik. Eğmeyeceğiz de. Her daim şiarımız dürüst ve hakkaniyet olacak. Hep iktidarların gelip geçici olduğuna inandık. Maalesef günümüz insanı algılarla yönlendiriliyor. İstendiği gibi şekillendiriliyor. 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde en fazla zulme ve haksızlığa uğrayan sendika Türk Eğitim Sen oldu. Hakkımız yendi, yenmeye de devam ediliyor. Hiç bir zaman pes etmedik, etmeyeceğiz de. Maalesef eğitim camiası bu iktidar döneminde olduğu kadar yandaşcılık ve ayrımcılık yapılmadı. Zalimin karşısında her zaman dik durarak mazlumu koruyacağız." CİHAN
<< Önceki Haber Türk Eğitim Sen: Zalimin karşısında mazlumun yanında... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER