Türk Harb-İş Sendikası işçileri terörü lanetledi

Türk Harb-İş Sendikası işçileri terörü lanetledi

Türk Harb-İş Sendikası işçileri, terör örgütü PKK tarafından 16 asker ve 14 polisin şehit edildiği Dağlıca ve Iğdır saldırılarını lanetleyerek protesto etti. E-5 Karayolu'nu trafiğe kapatarak eylem yapan kalabalığa, yoldan geçen araç sürücüleri korna çalarak destek verdi.

Pendik'teki askeri tersanede çalışan Türk Harb-İş Sendikası üyeleri, Dağlıca'da 16 askerin Iğdır'da da 14 polisin şehit edilmesini protesto etti. Askeri Tersane Komutanlığı önünde toplanarak dev Türk bayrağı açan kalabalık terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı. Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından kalabalık İstiklal Marşı okudu.

Kalabalık adına basın açıklaması yapan Türk Harb-İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Emin Gödek açıklamasında şöyle konuştu: "Türk milletinin ve devletinin birlik ve bütünlüğüne kasteden hain terör örgütü PKK, insanlık dışı ve alçakça yüzünü 06 Eylül tarihinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesi, Dağlıca kırsalında görev yapan askerlerimizi, bu gün de Iğdır'da Dilucu Sınır Kapısı'nda görve yapan polislerimizi şehit ederek bir kez daha o kahpe yüzünü göstermiştir. Dağlıca'daki hain PKK saldırısında 16 askerimiz, Iğdır'daki hain saldırıda 13 polisimiz şehit olurken, pek çok vatan evladımızın yaralanması ülkemizi bir kez daha terörün çirkin yüzü ile karşı karşıya bırakmıştır. Ülkede kaos oluşturma, milli birliğimizi ve toplumsal huzuru bozma amaçlı hain terör saldırıları, millet olarak mücadele kararlılığımızı daha da perçinlemektedir. Hain terör örgütü bilmelidir ki; bu saldırılar ile amaçladığı alçakça, hiçbir hedefe asla ulaşamayacaktır."

Şehitler için dua eden işçiler daha sonra sloganlar eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe geçti. E-5 Karayolu'na çıkan işçiler Ankara istikametini bir süre trafiğe kapayarak dev Türk bayrağı açtı. Terör örgütü PKK aleyhine sloganlar atan kalabalığa sürücüler de araçlarının kornalarını çalarak destek verdi. Kısa süre yol kapama eyleminin ardından işçiler tekrar askeri tersaneye geri döndü.

CİHAN
<< Önceki Haber Türk Harb-İş Sendikası işçileri terörü lanetledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER