Türk yolcular: Moskova havalimanında zorluk çıkarılıyor


Rusya'ya giden Türklere, havalimanlarında zorluk çıkarıldığı öğrenildi. Rusya'dan gelen yolcular, kendilerini daha önce güler yüzle karşılayan görevlilerin bu kez 10 soru sorduğunu anlattı.

Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından Rusya'da bulunan bazı Türkler havalimanında zorluk yaşadıklarını anlattı. Düğüne katılmak için Rusya'ya giden Mehmet Şerif Yıldız, dönüşte havalimanında sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Yıldız, "Pasaportumuzu aldılar elimizden, dışarı çıkardılar. Uçağa koşa koşa yetiştik." dedi.

Abdullah Poyraz, 10 yıldır orada yaşadığını, ilk defa bu kadar soruyla karşılaştığını dile getirdi. Dönüşte problem yaşayıp yaşamayacağını düşündüğünü aktaran Poyraz, "Benim gibi düşünen bir sürü insan var. Daha önce daha basit, güler yüzlü oluyorlardı. Gelmemeyi de düşündüm. 9-10 soru soruldu. Benim kişisel düşüncem o uçağı düşürmememiz gerekiyordu. Yunanistan'la günde 10 kez it dalaşı yapıyorduk. Neden Rus uçağı?" diye konuştu. Bazı Türk yolcular ise havalimanında herhangi bir zorluk yaşamadıklarını aktardı.
Moskova-havalimaninda-zorluk-cikariliyor-1948243.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Türk yolcular: Moskova havalimanında zorluk çıkarılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER