Türker: Geleceğin inşasında mimarlar olan öğretmenleri kutluyorum


DSP Genel Başkanı Masum Türker, özveriyle çocuklar ve gençleri yetiştiren ve geleceğin inşasında mimarlar olan öğretmenleri kutladı.

Masum Türker yayımladığı mesajda, "Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Öğretmenlerimiz, ulusal birliğin ve bütünlüğün sağlanmasında ve toplumsal gelişmede önemli işlevlere sahiptirler. Çocuklarımızı eğiterek gençlerimize ve hatta yetişkinlere gerekli bilgileri öğreterek onların fikir sahibi olmalarını sağlarlar." dedi.

Türkiye'nin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasında, daha iyiye ve daha ileriye giden bir ülke için en büyük çabayı öğretmenlerin gösterdiğine vurgu yapan Türker, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Bu nedenle büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimizin ücretleri artırılarak hak ettikleri düzeye getirilmeli, gerekli araç ve gereçlerle donatılarak yaşam koşulları ve standartları yükseltilmelidir. Atama bekleyen tüm öğretmenlerin beklemeden atanmaları sağlanmalıdır." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Türker: Geleceğin inşasında mimarlar olan öğretmenleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER