Türkiye'de bir otelin 'terör saldırısı' şeklindeki eğlencesi İngiliz basınında


Marmaris'teki bir otelde, animatörün müşterileri eğlendirmek amacıyla sahte bir terör saldırısı gösterisi sergilemesinin İngiliz tatilcileri kızdırdığı öne sürüldü.

Marmaris'in İçmeler ilçesindeki lüks bir otelde geçen hafta Perşembe günü, müşterilerini eğlendirmek amacıyla düzenlenen aktiviteler arasında görevli bir animatörün sahte bir terör saldırısı gösterisi yapması otelde kalan İngiliz tatilcilerin tepkisine neden oldu.

İngiliz basınına göre, düzenlenen gösterinin, bir IŞİD militanının Tunus'taki lüks bir otelde yaptığı silahlı saldırı sonucu 30'u İngiliz vatandaşı, toplam 38 kişinin öldürülmesinden 6 hafta sonra cereyan etmesi, tatilcilerin korkmasına neden oldu. Marmaris'teki bir lüks otelin havuz kenarına elinde sahte bir silahla yaklaşarak tatilcilerin üzerine yürüyen animatörden kortuğu için koşarak kaçanlar gösteriyi komik bulmadığını belirtti. Otel yetkililerine hemen şikayette bulunan bir İngiliz aileye ise tur operatöründen özür mesajı gecikmedi. Gösterinin Hollywood filmlerindeki Rambo ve Superman gibi karakterlerden esinlenerek düzenlendiğini, tatilcilerden böyle bir tepkinin geleceğinin tahmin edilmediği ifade edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye'de bir otelin 'terör saldırısı' şeklindeki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER