Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ve Beşiktaş birbirlerine rakip olmak için sahada


Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin son iki maçı bugün İstanbul ve Konya'da oynanacak ve yarı finale kalacak son iki takım belli olacak.

Çaykur Rizespor ve Galatasaray'dan sonra kupadaki diğer yarı finalistleri belirleyecek iki karşılaşma Fenerbahçe, Amed Sportif Faaliyetleri, Beşiktaş ise Torku Konyaspor'u eleyerek birbirlerine rakip olmaya çalışacaklar.

KADIKÖY'DE 3-3'ÜN RÖVANŞINDA FENERBAHÇE İLE AMED KARŞILAŞACAK

Süper ligde pazartesi akşamı kozlarını paylaşan ve sahadan 2 - 0 galip ayrılan Fenerbahçe ile Beşiktaş kupada yollarına devam edebilme adına bu akşam önemli maçlara çıkacak.

İlk karşılaşma saat 18.15'te Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ve Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanacak. Maçta hakem Hakan Ceylan düdük çalacak. Mücadele atv'den naklen ekranlara gelecek.

Çeyrek final ilk maçında deplasmanda Spor Toto 2. Lig'in tek temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler ile berabere kalan Fenerbahçe rövanş maçında rakibini ağırlayacak. Diyarbakır'da oynanan ilk maçta ev sahibi Amed Sportif Faaliyetler'de Şehmus Özer, İbrahim Ferdi Coşkun ve Yusuf Yağmur'un attığı gollere Fenerbahçe, Ramazan Civelek, Jose Fernando ve Volkan Şen ile cevap vermiş mücadele 3-3 tamamlanmıştı.

İstanbul'da oynanacak olan karşılaşmadan galip ayrılan taraf turu geçecek. 1-1 ve 2-2'lik beraberliklerde Fenerbahçe, 4-4 ve üstü beraberliklerde ise Amed Sportif Faaliyetler turu geçecek. 3-3'lük beraberlik durumunda ise turu geçen taraf uzatmalarda, eğer sonuç değişmezse seri penaltı atışlarından sonra belli olacak.

BEŞİKTAŞ'I ZOR BİR RÖVANŞ BEKLİYOR

Türkiye Kupası'nda son yarı finalisti belirleyecek mücadele ise Torku Konyaspor ile Beşiktaş arasında saat 20.45'te Konya Torku Arena'da oynanacak.

İstanbul'daki ilk karşılaşmayı konuk Torku Konyaspor Rijad Bajic ve Volkan Fındıklı'nın golleriyle 2-1 kazanmıştı. Beşiktaş'ın tek golünü ise Cenk Tosun kaydetmişti.

İki ekip arasında oynanacak olan karşılaşmanın berabere bitmesi veya ev sahibi Torku Konyaspor'un kazanması durumunda yeşil beyazlılar tur atlayan taraf olurken, 2-1'lik Beşiktaş galibiyeti maçı uzatmalara götürecek. Uzatmalarda da sonuç değişmezse seri penaltılar turu geçen tarafı belirleyecek. Beşiktaş'ın turu geçebilmesi için 2-0'lık galibiyet ya da 3-2 ve üzerindeki tek farklı galibiyetler gerekiyor.

Türkiye Kupası rövanş maçlarının en dikkat çekeni Torku Konyaspor – Beşiktaş arasındaki maç olacak. Konya Torku Arena'da oynanacak bu mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Mücadele ahaber'den naklen ekranlara gelecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ve Beşiktaş birbirlerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER