Uçabildiğini ispatlamak için 13. kattan aşağı atladı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yaşayan bir genç uçabildiğini ispatlamak için 13’üncü kattan aşağı atladı. Vorovskova sokağı 19 numarada gerçekleşen olayda 19 yaşındaki Artem Baydakov kendini 13. kattan aşağı bıraktı.

Uçabildiğini ispatlamak için 13. kattan aşağı atladı

Yerel haber kaynaklarına göre Artem, arkadaşlarıyla beraber evinde narkotik madde kullandı. Yüksek dozun etkisiyle bağırarak balkona koşan genç görgü tanıklarının ifadesine göre uçabileceğini söyledi. 19 yaşındaki genç, yere düştükten sonra olay yerinde hayatını kaybetti.Artem’in balkondan aşağı atladığına tanık olan bir arkadaşı, atlarken “Yakalayın beni, yakalayın!” diye bağırdığını söyledi. Olay anı sokaktaki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Görgü tanığı komşular tarafından yapılan açıklamada ise Artem, balkona doğru koştu ancak arkadaşları onu durdurdu. Bir müddet demir parmaklıklarda duran genç daha sonra aşağı atladı.Annesi ve anneannesiyle yaşayan gencin daha önce de uyuşturucu kullandığı ve üniversiteden atıldığı söyleniyor.Ambulansla morga götürülen ceset, Adli tıp tarafından incelenecek.


<< Önceki Haber Uçabildiğini ispatlamak için 13. kattan aşağı atladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER