Ünal Aysal sessizliğini bozdu

Dursun Özbek ve yönetimden memnun olmayan bazı taraftarlar sosyal medyadan ağır eleştiriler yapmış, eski başkanın göreve dönmesi için kampanyalar başlatmıştı.

Ünal Aysal sessizliğini bozdu

Aysal da sessizliğini bozdu. “Yönetimin başarısı için verilecek destek varsa zaten onlar bunu bizlerden talep edebilirler, bizler de imkanlarımız dahilinde ne varsa yapmaya çalışırız” dedi.

Ga­la­ta­sa­ray­lı ba­zı ta­raf­tar­lar, Ke­vin Gross­kre­utz trans­fe­rin­de ya­şa­nan son ge­liş­me­ler ve yö­ne­ti­min yü­rüt­tü­ğü trans­fer po­li­ti­ka­sı­nı be­ğen­me­yip sos­yal med­ya üze­rin­den ağır eleş­ti­ri­ler yap­mış­lar­dı. Ta­raf­tar­lar es­ki baş­kan Ünal Ay­sa­l’­ın da ye­ni­den gö­re­ve gel­me­si ko­nu­sun­da ba­zı kam­pan­ya­lar baş­lat­mış­lar­dı. Ay­sal, ta­raf­ta­rın ge­ri dö­nüş is­te­­ği­ne ce­vap ver­di.

Önemli olan etik

Es­ki baş­kan, “U­zak Do­ğu’­da iş se­ya­ha­tin­de ol­du­ğum için son ge­liş­me­le­ri ta­kip ede­me­dim. 17 Ey­lü­l’­de dö­ne­ce­ğim. An­cak her ha­lü­kar­da Ga­la­ta­sa­ra­y‘­ın 3 yıl için se­çil­miş bir baş­ka­nı var. Biz üye­ler ola­rak onlara yar­dım­cı ol­mak zo­run­da­yız. Şu­ an­da ne be­nim ne­ de bir es­ki baş­ka­nın yorum yapması doğ­ru ol­maz. Ayıp olur. Ta­raf­ta­rın te­vec­cü­hü be­ni her za­man ce­sa­ret­len­dir­miş ve onur­lan­dır­mış­tır. An­cak işin sa­hi­bi Ga­la­ta­sa­ray Ge­nel Ku­ru­lu ve onun seç­ti­ği baş­kan­dır. Ga­la­ta­sa­ra­y’­da ba­şa­rı ka­dar da­ha da önem­li olan etik ku­ral­lar­dır. Yö­ne­ti­min ba­şa­rı­sı için ya­pı­la­cak bir şey, ve­ri­le­cek des­tek var­sa za­ten on­lar bu­nu biz­ler­den ta­lep ede­bi­lir­ler, biz­ler de im­kan­la­rı­mız da­hi­lin­de ne var­sa yap­ma­ya ça­lı­şı­rı­z”dedi.

Başkan bırakmıyor

Ga­la­ta­sa­ra­y’­da Di­van Ku­ru­lu'nun ay­lık ola­ğan top­lan­tı­sı 9 Ey­lül Çar­şam­ba gü­nü ya­pı­la­cak. Bu top­lan­tı­da üye­le­rin baş­kan Dur­sun Öz­be­k’­e ağır eleş­ti­ri­ler­de bu­la­na­ca­ğı id­di­a edi­li­yor. Ku­lis­ler­de Öz­be­k’­in is­­ti­fa et­me­yi dü­şün­dü­ğü di­le ge­ti­ri­li­yor­du. An­cak baş­ka­na ya­kın kay­nak­lar­dan Öz­be­k’­in is­ti­fa et­me­yi dü­şün­me­di­ği, gö­re­vi­ne de­vam ede­ce­ği yö­nün­de bil­gi­ler ge­li­yor.

Bugün
<< Önceki Haber Ünal Aysal sessizliğini bozdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER