Üniversitede Ankara'daki saldırı için tepki yürüyüşü düzenlendi

Üniversitede Ankara'daki saldırı için tepki yürüyüşü düzenlendi

Adana'da üniversite öğrencilerinin de aralarında olduğu bir grup, bombalı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için yürüyüş yaptı.

Çukurova Öğretim Elemanları Derneği'nce organize edilen yürüyüşe HDP Milletvekili Meral Danış Beştaş ile CHP Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de destek verdi. Çukurova Öğretim Elemanları Derneği Başkan Yardımcısı Suat Karaaslan, buradaki konuşmasında, Ankara'daki olayda güvenlik zafiyetinin açık ve net olduğunu belirterek, "Yetkililerin bir an önce olayın sorumlularını bulup yargı önüne çıkarması, ihmali olanların sorumluluk gereği halka hesap vermesi ve gereğini yapması gerekmektedir." dedi.

Karaaslan, "Tüm insanların barış ve huzur içinde, kardeşçe, demokratik bir ülkede yaşaması için ayrıştırılmadan birlik ve beraberlik ortamına bir an evvel dönülmesi gerekmektedir. İnsanların özgürce yaşadığı demokratik bir ülke herkesin hakkıdır." diye konuştu.

Yaklaşık 500 kişilik grup daha sonra sloganlar atarak rektörlüğün önündeki alandan Çukurova Üniversitesi girişine kadar yürüdü. CİHAN
<< Önceki Haber Üniversitede Ankara'daki saldırı için tepki yürüyüşü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER